Skip to content
Logo square

Wat is the Clan?

The Clan is de jeugdgroep van Destiny Church Groningen. We komen bij elkaar elke maand om gezellig samen te zijn, elkaar beter te leren kennen, maar ook God beter te leren kennen. We willen een veilige omgeving voor de jongeren creëren waar we over alles kunnen praten, hoe gevoelig de onderwerpen ook kunnen zijn.

Voor wie?

 The Clan is voor jongeren van een leeftijd van 12 tot 17 jaar. De jeugd groep is toegankelijk voor de jeugd van Destiny Church, maar ook zeker voor uw tieners en hun vrienden. Heeft u kerk geen jeugd groep en bent u geinteresseerd om u jongeren ook bij ons naar de jeugd groep te laten komen, laat het ons even weten via het contactformulier.

Wanneer?

 The Clan is twee keer per maand op vrijdag avond 19:30 tot ongeveer 22:15. Wil je weten welke vrijdag deze maand the clan is? Kijk even hieronder naar de countdown naar de volgende jeugd meeting.

Wat doen we?

 Bij the Clan vinden we het belangrijk dat de jongeren veel plezier hebben om te komen en met elkaar te zijn. Wij spelen op deze avonden veel spelletjes met z’n allen, maar wordt er ook altijd tijd genomen om meer over God en zijn liefde voor ons te leren en vragen te stellen.