Skip to content

Zondag

Hoe ziet de dienst eruit?

Een zondagochtend dienst in Destiny Church begint om 10:30 en duurt ongeveer 2uur. De dienst is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De dienst begint met het gezamelijk zingen. Er word een woord gebracht door de voorganger of een gastspreker, waarin een bijbelgedeelte zal worden uitgelegd. Vaak is hierna ook ruimte om gebed te ontvangen. Toegang bij onze zondagochtend diensten zijn altijd gratis. Er is wel altijd de mogelijkheid om uit dankbaarheid aan God te geven bij de collecte.

Koffie!

Na de dienst is er altijd gelegenheid voor gesprek en gezelligheid. Er is dan ook altijd koffie, taart en diverse andere dingen te verkrijgen.

Kinderen

Heeft u kinderen? Die zijn natuurlijk ook welkom in het huis van God! Voor de kinderen van 4-12 jaar is er een eigen programma en voor de kinderen van 0-3 is er ook opvang aanwezig.

Vertaling | Translation?

Er is vertaling beschikbaar in verscheidene talen (o.a. Engels en Spaans), vraag naar een headset aan ons bij binnenkomst. | Translation is avaiable in several languages (English, Spanish), feel free to ask us  for a translation headset when you enter our service.