Skip to content

 

Revival Slochteren

Destiny Church organiseert op hemelvaartsdag 26 mei 2022: Revival Slochteren met Ben Fitzgerald. 

Waarom in Slochteren? Er was in 1912 al een bijzondere beweging van God in Slochteren, waar vele mensen God hebben ontmoet. Nu 110 jaar later willen we in Slochteren weer graag zien hoe God mensen hun leven zal aanraken. 

Deze dag zal bestaan uit krachtige prediking, redding, genezing, bevrijding nieuwe hoop en beweging van de Heilige Geest. De harten van velen zullen aangeraakt en voor eeuwig verandert worden door een ontmoeting met onze levende God. 

Ben Fitzgerald
Over Ben Fitzgerald

Ben Fitzgerald heeft zelf ervaren wat het is om God te ontmoeten in het midden van je situatie. God raakte hem aan terwijl hij nog verslaafd was aan de drugs. Zijn leven was nooit meer hetzelfde. Hij is verder opzoek naar God gegaan en ging naar de school voor bovennatuurlijke bediening in Bethel, USA. Hij werd later ook Pastor in deze kerk. Momenteel is hij de leider van het Awakening Europe Team.

Praktische Informatie

Waar?

Het evenement vindt plaats op ‘de ijsbaan’ in Slochteren. Oftuel aan de Noorderweg 1, Slochteren. 

Registratie

Om een indicatie te hebben van de belangstelling voor het evenement willen we u vragen om u gratis in te schrijven, anders kunnen we uw plaats niet garanderen. U kunt zich hieronder registreren voor het evenement.

Hoe laat?

We hebben 2 diensten op deze dag om 14:00 & om 19:30. U bent welkom om de hele dag aanwezig te zijn. 

Kinderprogramma

Alleen bij de dienst om 14:00 uur zal een speciaal kinderprogramma aanwezig zijn, waar zij over God leren op een passende manier voor hun. 

Eten

Het gehele evenement zal op het terrein catering aanwezig zijn, zo is er ook de mogelijkheid om tussen de diensten avondeten te verkrijgen. 

Parkeren

Hieronder ziet u dat u op verschillende plaatsen kunt parkeren rondom het Revival Terrein. Deze zijn aangegeven door de blauwe vakken met een witte P erin. U kunt het beste uw navigatie instellen op: Noorderweg 1a, 9621BM, Slochteren. Wanneer u in de buurt van het terrein komt, zult u instructies ontvangen van de parkeerwachters. Deze zullen u wijzen waar u kunt parkeren.

 

parkeer kaart