Samenkomen op 1,5e meter

Naar de kerk in deze tijd.

Wij zijn blij dat we jullie weer kunnen zien! Helaas moeten we nog 1,5e meter afstand houden. Dit zorgt ervoor dat we niet met iedereen tegelijk in de zaal kunnen samen komen. Wij hebben de voorbereidingen hiervoor al getrokken. We hebben in de zaal plekken om voor families bij elkaar te zitten, maar wel met 1,5e meter tussen de huishoudens.

Meerdere locaties

Omdat we niet met iedereen tegelijk samen mogen komen hebben we ervoor gekozen om 2 diensten te houden. Deze diensten zullen tegelijk plaatsvinden, in het DOT begint de dienst om 10:00 uur en aan de Koningsweg om 10:30 uur. De ene in ons gebouw aan de koningsweg, de andere zijn we op bezoek in het DOT.

Ik wil weer naar de kerk!

We hebben kerk straks op 2 locaties, omdat we maar kinderdienst hebben op 1 locatie, en we willen dat er voor iedereen plek is, zullen wij je nog laten weten welke locatie jij naartoe mag. Dit mag je dus niet zelf kiezen. 

Wil jij weer naar de kerk vanaf juli? Klik dan op de knop hieronder om je te registeren. Wij laten je dan later via de e-mail weten welke locatie jij op zondags naar toe mag. 

Goed om te weten is dat je niet iedere week meer hoeft in te schrijven, je hoeft je maar eenmalig in te schrijven voor het bezoeken van de diensten, hierna zal je informatie ontvangen over welke dienst je kan bezoeken.

We zien ernaar uit om jullie allemaal weer te zien!

!! LET OP, wij zitten VOL. Helaas betekend dit dat wij momenteel u geen plek kunnen bieden fysiek bij ons in de gemeente. Wel zijn jullie welkom om onze livestream te volgen. We zijn op zoek naar een extra locatie. Zodra er plek voor u is op 1 van de locaties ontvangt u een mail. GEEN MAIL betekend GEEN PLEK!!